Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

10 Lange Rode Rozen van 70cm: Een Symbool van Passie bij BKJ-Bloemisten.nlVerras jouw geliefde, geef de roos voor een verjaardag of een jubileum.


Voeg een witte roos toe voor geluk het aankomende jaar.


BKJ-Bloemisten.nl is trots op het aanbieden van prachtige lange rode rozen van 70cm, die bekend staan als het ultieme symbool van liefde en passie. Of u nu een boeket nodig heeft om uw geliefde te verrassen, of als sierlijke toevoeging aan uw interieur zoekt, onze rode rozen zijn de ideale keuze.

Passie en Elegantie

De lange rode rozen van 70cm staan synoniem aan passie, liefde en respect. De levendige kleur en lengte van deze rozen maken ze bij uitstek geschikt voor romantische gebaren, en zijn een favoriet tijdens Valentijnsdag en jubilea. Bij BKJ-Bloemisten.nl, zorgen wij ervoor dat elke roos met de grootste zorg en liefde wordt behandeld, zodat u alleen de meest prachtige en verse rozen ontvangt.

Duurzaamheid en Kwaliteit

BKJ-Bloemisten.nl zet zich in voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze lange rode rozen worden op verantwoorde wijze geteeld en met respect voor het milieu verzorgd. Wij streven ernaar om u rozen van de hoogste kwaliteit te bieden, die lang meegaan en uw dag opfleuren.

Online Bestellen en Levering

Het bestellen van uw rode rozen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij onze gebruiksvriendelijke website BKJ-Bloemisten.nl. Selecteer het gewenste aantal rozen, voeg een persoonlijk bericht toe en kies uw bezorgdatum. Wij zorgen ervoor dat uw bloemen op tijd en in perfecte staat worden bezorgd.

Paragraaf 4: Veelzijdig Assortiment

Naast onze spectaculaire lange rode rozen van 70cm, biedt BKJ-Bloemisten.nl een uitgebreid assortiment aan bloemen en planten voor elke gelegenheid. Ontdek ons assortiment online en vind de perfecte bloem om uw geliefden te verrassen of uw ruimte op te fleuren.

Conclusie:

BKJ-Bloemisten.nl is uw online bloemist voor prachtige lange rode rozen van 70cm. Met hun dieprode kleur en elegante lengte zijn deze rozen het perfecte cadeau voor elke liefdesuiting. Bestel nu en ervaar de schoonheid en passie van onze unieke rode rozen.

Ben je klaar om indruk te maken met een boeket prachtige lange rode rozen van 70cm? Bezoek dan nu BKJ-Bloemisten.nl en bestel de mooiste rozen voor jouw dierbaren!

 
Verzorg tips

  • Gebruik altijd een schone vaas. Het best is om je vaas met een druppeltje chloor schoon te maken.
  • Vul de vaas voor driekwart met lauw water en voeg wat bloemen voedsel toe,
  • Snijd de stelen schuin af over ca. 3 cm zo kunnen de bloemen het beste water opnemen, dit kan je na 4 dagen weer herhalen voor een langer leven van de bloemen,
  • Verwijder de bladeren die in het water hangen van de steel
  • Zet de bloemen niet naast fruit,
  • zet de bloemen niet in de zon of in de tocht.

Waar staat het aantal rozen voor?

Wanneer geef je nu een bepaald aantal rozen? Ook hier hangt weer een symbolische betekenis aan:

1 roos: Ik hou nog steeds alleen van jou
2 rozen: Wederzijdse liefde, wordt doorgaans gebruikt bij een huwelijksaanzoek
3 rozen: Drie rozen staan voor jou, je partner en je relatie
5 rozen: Ik hou zielsveel van jou
7 rozen: Bekrachtigen: ik ben gek op je
10 rozen: Jij bent perfect!
11 rozen: Jij bent mijn schat, ik hou het meeste van jou
12 rozen: Dankjewel voor alles
13 rozen: Valentijnsgetal, een geheime aanbidder
15 rozen: Sorry, het spijt me
24 rozen: Ik denk ieder moment van de dag aan jou
25 rozen: Gefeliciteerd
50 rozen: Mijn liefde voor jou is onvoorwaardelijk
99 rozen: Ik hou voor altijd van jou